Salesforce Marketing Cloud Agency De Growing Minds Helpdesk – Marketing Cloud Support

De Growing Minds Helpdesk.

Hulp nodig? Wij staan klaar om te helpen.

Salesforce Marketing Cloud

Leestijd 2 minuten

De Growing Minds Helpdesk.

Of je Marketing Cloud nu onlangs hebt geïmplementeerd of het al een tijdje gebruikt, een uitdaging of vraag is vrijwel onvermijdelijk. Toch hoef je je geen zorgen te maken, want onze Marketing Cloud-experts staan klaar om je te helpen met alles wat met Marketing Cloud te maken heeft. Je kunt als onze klant hoogstaande kwaliteit van dienstverlening van ons verwachten.

Via de helpdesk van Growing Minds kan je gemakkelijk en snel hulp krijgen voor jouw probleem. Dien een case in door een e-mail te sturen naar helpdesk@growingminds.nl. Salesforce maakt dan een case voor ons aan en wij kunnen gelijk aan de slag.

Zorg er bij het aanmaken van de case voor dat je de benodigde informatie en een beschrijving van het probleem/de vraag verstrekt. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met de gegevens die je hebt opgegeven en jouw case nummer.

Zendesk: voor how-to Marketing Cloud artikelen.

Terwijl je op ons antwoord wacht, kan je onze how-to artikelen op Zendesk bekijken.

Hier vind je een overvloed aan informatie zoals artikelen over het maken en versturen van een (commerciële) e-mail, A/B-testen, mailsegmentatie, rapportage en dashboarding en meer. Je vindt er ook gedetailleerde artikelen over Marketing Cloud producten zoals Email Studio, Journey Builder en Marketing Cloud Personalisation (Interaction Studio). Wie weet vind je hier de informatie die je nodig hebt.

Wil je ook gebruikmaken van Growing Minds Support?

Praat nu met een expert